Karin Ă…gren

BRUTALEN Karin

Jag vet inte hur många gånger jag har fått frågan varför jag tränar, hur jag orkar, hittar tiden eller vad som driver mig? Mitt svar har alltid varit och är, för att jag kan, för att jag vill, för att det är roligt, för att det ger mig kraft och energi, för att det utvecklar mig, det ger mig LIV!

Mitt liv har sedan barnsben varit fyllt med olika fysiska aktiviteter som handboll, segling, gymnastik, styrketräning, friidrott, skidåkning, dans, löpning, gruppträning. Jag har alltid varit den som aldrig tackat nej till att följa med på ett träningspass eller prova något nytt. Under åren har jag fått möjlighet att leda många barn, ungdomar och vuxna i sin träning och idrottsutövning, jag älskar att se andra utvecklas, bli inspirerade och hitta glädje i att använda sin kropp på olika sätt.

Förutom min egen träning och idrottsutövning har jag flertalet idrotts-, instruktörs-, och ledarskapsutbildningar, men framförallt har jag en vilja att aldrig stagnera, att ta till mig nya kunskaper och därefter förmedla dessa vidare till andra.

Nu har jag och Joakim med våra olika kunskaper, erfarenheter och bakgrunder skapat träningskonceptet BRUTALEN© och det vill vi nu sprida vidare till er!

Joakim Leonardson

BRUTALEN Joakim

I min ungdom hände det ofta att jag började med att springa mellan Skutskär och Gävle följt av ett styrketräningspass. Träningsdagen kunde därefter avslutas med ett simpass på Fjärran Höjderbadet samt en runda militär hinderbana på I14 i Gävle. Ibland hände det att jag vaknade på nätterna och tog då med hunden och sprang terrängbana på Hemlingby friluftsanläggning, varv efter varv medan fåglarna kvittrandes vaknade och daggen dunstade bort med morgonsolens stigande. Det var ett sätt att leva och jag tyckte det var roligt att vara i konstant rörelse. Idag skulle man kanske kalla det jag gjorde för multisport, Cardiocross eller Crossfit.

Jag har ett helt liv av olika träningserfarenhter med allt från konditionsgrenar och styrkegrenar till rena teknikgrenar. Nu har jag tillsammans med Karins olika efarenheter satt samman dessa till träningskonceptet BRUTALEN©. Formellt har jag en masterexamen i Idrott och hälsa med tillhörande legitimation och jag har även praktisk erfarenhet av att ha handlett hundratals grupper i olika tränings- och utbildningssammanhang.